Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Tökéletes összhang az asztalon!

Designs for Duni

Szereti az izgalmas, különleges megoldásokat az asztalon? Nagyra értékeli az élénk színeket és a lenyűgöző motívumokat? Szeretne lépést tartani a legújabb trendekkel? 

Akkor a Duni Designs megfelel az Ön számára!

A Designs for Duni® vonzó, friss és színes kollekciók sorozata, amelyet a világ tervezőivel együttműködve hozunk létre. Ha egyedi asztalokat szeretne megtervezni, akkor jó helyen jár.

 

Ismerje meg tervezőinket!

A Vallila Interior  finn vezető családi vállalat a lakástextiliparban, amely kreatív és frissítő formatervezésével a legjobb belsőépítészek közé tartozik. A Vallila Interior-t 1935-ben alapították, kiterjedt kollekcióval a finn dizájn szakismeretét nyújtja az egész világon. 
A Vallila design sorozat játékos és futurisztikus terveket tartalmaz, elegáns és meglepő asztalterveket inspirál.  

Jukka Rintala a finn divatvilág egyik legkiválóbb tervezője. Elsősorban az ipari formatervezés területén dolgozó tervezőként egyedi kézírás jellemzi, amelyet érzékenység és erős vonalak jellemeznek. Leginkább lenyűgöző estélyi ruháiról ismert.
De Jukka is művész. Számos finn és külföldi kiállítás mutatta be műveit. Dunival együtt szalvéták, abroszok és gyertyák széles választékát tervezte.
Jukka Rintala tervei egyediek, érzékenyek és kifejezőek egyszerre.

 

 

Az oldal tetejére