Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Tökéletes összhang az asztalon!

Minősítések

A Duni nagy figyelmet tulajdonít annak, hogy termékeiket a természettel összhangban gyártják és használják. Nagyon fontos, hogy termékeik környezetbarátok legyenek. Ha lehetséges, termékeiket független szervezetek tanúsítják.

TÜV Austria által odaítélt "OK Compost" címke tanúsítja, hogy a termék alkalmas ipari komposztálásra és megfelel az EN 13432 európai szabvány magas követelményeinek.

A TÜV Austria „OK compost HOME” környezetvédelmi címkével ellátott termékeket akár otthon is lehet komposztálni. Például a kertben lévő komposztkupacon elhelyezhetők. Ugyanis alacsonyabb hőmérsékleten komposztálhatók, mint az ipari komposztálásnál. Komposztáljon saját kertjében!

A Duni FSC® tanúsítvánnyal rendelkező vállalat. Ez azt jelenti, hogy szövetalapú termékeik döntő többsége FSC® tanúsítású és ezért felelősségteljesen kezelt erdőkből származó alapanyagokból  készül.

„Nordic Swan” ökocímke az egyik legismertebb a világon. Garantálja, hogy a termékek megfelelnek a szigorú környezetvédelmi és klímavédelmi követelményeknek. 

„Nordic Swan“ ökocímke a gyertyák világában garantálják, hogy a gyertyák 90%-ban megújuló nyersanyagból állnak, tisztán égnek és minimális a koromkibocsátásuk. A sztearin gyertyák a Nordic Swan ökocímkét viselik. 

A Duni ecoecho termékcsalád termékei jó példát mutatnak az innovatív, környezetbarát kialakítás terén. Biológiailag lebomló vagy újrahasznosított anyagokból készülnek. Környezettudatos megoldást kínálnak.

RAL minőségi jel a gyertyák világában garantálja a tiszta, korommentes és kevés füstölést, kiváló minőségű kanócok használatát, egyenletes formákat és méreteket, szennyeződésektől mentes alapanyagokat, a megbízhatóságot és a biztonságot.

 

 

Az oldal tetejére